Channeling

CHANNELING

Pune-ti in fata sfatul ce-ti da Luminavirgem

Pentru ca ocara sa nu-ti fie urma

Nerozia-i cea mai mare nenorocire

Si omul fara sfaturi raspunde de a sa ratacire

Nimic nu face fara sa stii, fi harnic in a afla

Si loc fa invataturii ca fericirea s-o ai a lua.”

Pythagora

Dumnezeu nu este o persoana, Dumnezeu este Energie, El este esenta vietii, El este constiita pura, El este vesnic. Corpul omului este facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, deci este mai mult decat carne si oase, este Energie. Suntem canale de energie, viata si puterea circula prin noi. Energia este cea care ajuta organele sa functioneze, ea este mica scanteie, spiritul divin din noi. Filozofia oculta a afirmat intotdeauna ca exita o lume invizibila si ca oamenii dispun, in timpul vietii lor, de diferite mijloace pentru a comunica cu aceasta.

Primul pas pe care noi oamenii  trebuie sa-l facem in domeniul cunoasterii este studiul, « sa studiem tot si sa luam cea ce ne este de folos » asa afirma si Apostolul Pavel. Prin cunoastere vibratia energetica a omului creste, iar cunoasterea poate devenii intelepciune numai atunci cand se creste deschiderea mintii pentru a receptiona. Prin schimbarea frecventei se deschid « usile «  catre cealalta latura a Vietii / Lumina.

Fenomenele psi le sunt deschise celor care au o inima pura pentru a rezona pe frecvente mai inalte. Potentialul trupului uman este nelimitat, atunci cand entitatea - om alege sa rezoneze cu frecventele inalte ale Luminii din care a fost creat, inainte de intruparea sa pe Pamnant. Stiinta a confirmat deja ceea ce filozofii, misticii si alti intuitivi au spus demult : fiecare fiinta umana are acces la o putere mai mare decat cea de sine.

Domnul nostru Iisus Cristos spune « sa nu punem lumina sub obroc, ci sa lasam lumina noastra sa straluceasca intru slava Domnului  « . Nu pot sa cred ca aduce slava Domnului ignoranta si frica, numai vointa, intelepciunea si curajul de a ne ridica capetele spre El, spre Tatal nostru, acestea aduc slava Domnului. Conectandu-ne la Dumnezeu putem fi ghidati, putem fi ajutati, aici pe Pamant, la aceasta scoala a evolutiei noastre spirituale. Oamenii au comunicat dintotdeauna cu Dumnezeu ; in toate timpurile El ne-a transmis atentionari prin diverse canale, adica prin acei oameni cu o constiinta mai ridicata. Singura modalitate de a comunica cu Divinitatea sunt persoanele senzitive, cu o constiinta ridicata care primesc informatii si ghidari din lumea nevazuta, deoarece tehnologia noastra nu este suficient de dezvoltata pentru a fi utilizata in aceste scopuri. Astazi este folosit termenul « channeling « pentru comunicare, pentru tehnica prin care poti devenii un canal constiinta. Printr-o asemenea « persoana-canal »  se va comunica intre diverse nivele de constiinta sau diverse dimensiuni.

Channelingul presupune abilitati numite azi paranormale si este folosit atunci  cand vrem sa luam legatura cu o entitate superioara, inger, arhanghel, etc.

Numim operator pe cel ce este canalizatorul legaturii cu entitatile spirituale, prin capacitatile lui senzoriale si cognitive ale mintii sale cu scopul de a receptiona si a transmite informatii catre noi oamenii.

Numim comunicare astrala acea legatura constienta realizata intre initiat si Calauza sau Ghizii sai astrali.

Datorita schimbarilor vibratorii care se produc in intregul Univers si implicit in corpul omului sunt milioane de oameni care au vise, viziuni, sau care primesc mesaje din alte dimensiuni ale existentei. Oare trebuie sa fie considerati cu totii nebuni, din cauza acelor oameni a caror schimbare energetica si chimica se produce mai lent si care nu pot sa-si explice anumite fenomene ??

Trebuie sa alungam confuzia, frica si sa intelegem ca in aceste timpuri avem acces mai mult decat oricand pe anumite frecvente vibratorii. Nu cred ca ar trebui sa aducem o insulta Creatorului spunand ca, omul creatia Sa, este « necurata «, ca nu are importanta, valoare si calitati.

Fiintele superioare facute din Lumina sunt langa noi, pregatite sa ne ajute, noi trebuie doar sa cerem ajutor. Stim cu totii ca de la nastere avem un protector, un invatator, dat de Dumnezeu, acesta este INGERUL PAZITOR. El se va  implica mai mult in ajutorarea noastra daca ii cerem aceasta in fiecare zi.

Comunicam cu ingerul nostru prin acele semnale pe care noi le numim intuitie, iar multe lucruri care ni se intampla si se rezolva in mod favorabil se datoreaza ingerului nostru pazitor. Noi spunem ca ne-a ajutat Providenta Divina, dar ingerul este cel care serveste Providenta Divina.

Ingerul Pazitor ne este dat sa ne ghideze, sa ne indrume, sa ne pazeasca. De ce sa nu facem ceva sa ne ridicam cunoasterea pentru a comunica cu El ? De ce trebuie sa fim surzi si orbi cand el striga langa noi ? De ce sa nu-l « auzim « ?

Avem nevoie de ingerul pazitor de Lumina in aceste vremuri, acum cand nu ne mai poate fi ascunsa cunoasterea. Cartile ascunse de unii, au fost scoase de Domnul la vedere (Ex. : Cartea lui Enoh), tocmai pentru a intelege ca oamenii au vorbit dintotdeauna cu Ingerii , cei care sunt intotdeauna langa noi sa ne ajute, implinind astfel voia lui Dumnezeu.

Putem comunica cu Ingerul nostru si prin alte modalitati, pe masura ce spiritul nostru se dezvolta, prin studiu si cunostere. Important este ca vibratia noastra sa fie foarte inalta ca sa putem receptiona impulsurile energetice pe care ingerul nostru ni le transmite. Ingerul este mesagerul,  este cel care face legatura intre noi si  Divinitate.

maicagabriel

IERARHII CELESTE

Angelogia este domeniul cel mai fascinant al esoteriei. De-a lungul vremii au fost invatati care au studiat cu pasiune acest domeniu. Printre inaintasii crestini care au studiat angelogia a ramas in istorie Tomaso d”Achino. In cartile sfinte gasim referiri despre Ingerii lui Dumnezeu la : Isaiah 6 :2, unde vorbeste despre Serafimi. Despre Qerubimi si Gradina Edenului gasim referiri in Geneza 3 :24. In Coloseeni 1 :16 gasim referiri despre Ordinul Dominioanelor. Exemplificarile pot continua cu :

Fapte 27:23 ,din Evanghelii : Petre 3:22; Luca 1:26 ; Luca 4:10; Matei 1:20 ,Thesaloniceni 1: 7  etc.

Kabbala deasemenea are propria ierarhizare a spiritelor pure servitoare ale lui Dumnezeu.

Dupa Kabbala avem 3 Ierarhii, iar fiecare ierarhie are cate 3 ordine. Fiecare Ordin este condus de un Arhanghel care are in subordine 8 ingeri , fiecare inger avand diverse atributii .

Prima Ierarhie :

primaierarhie

  • Primul Ordin – Corul Serafimilor este ordinul cel mai elevat, cu entitati superioare, care au o relatie directa cu energia Divina Suprema si Creativa.

Arhanghelul conducator este Metatron .

  • Al doilea ordin – Corul Cherubinilor. Dupa cum afirma Biblia ei sunt cei mai apropiati servitori ai lui dumnezeu, sunt cei care pazesc intrarea in Gradina Edenului.

Arhanghelul conducator este Raziel.

  • Al treilea Ordin – Corul Tronurilor. De aici sunt ajutate spiritele incarnate sa treaca peste dificultatile vietii, sa-si consume Karma din vetile trecute. Sunt ingerii acompaniatori ai planetei noastre.

Arhanghelul conducator este Taphkiel.

A doua ierarhie :

mihail

  • Ordinul Domniilor. Ingerii din aceasta Ierarhie conduc activitatile celorlalte grupuri angelice. Ei muncesc pentru integrarea lumii spirituale si materiale. Ei dau oamenilor bucuria si optimismul.

Arhanghelul conducator este Tsadkiel .

  • Ordinul Puterilor sunt ingerii care ajuta oamenii sa-si conduca viata, creandu-le conditiile externe, le da curaj pentru a trece de problemele din viata lor. Acesti ingerii sunt pastratorii Legilor Divine.

Arhanghelul Kamael conduce acest ordin.

  • Din cel de-al treilea Ordin fac parte ingeri din Corul Virtutilor. Sunt cei care permit oamenilor dezvoltarea constiintei, ajutandu-i in evolutia spirituala.

Arhanghelul Michael este cel ce conduce acest ordin.

A treia ierarhie, cea a ostilor Angelice

raphael1

  • Corul Principatelor sau Ingerii Unificatori. Sunt cei ce stimuleaza iubirea in relatiile de dragoste. Ei aduc oameniilor frumusetea si armonia.

Arhanghelul conducator este Haniel.

  • Corul Arhanghelilor. Denumirea de Arhanghel vine din cuvantul grecesc “arkhe” care inseamna commandant. Cartile lui Enoh si Esdras si insemnarile rabinice ne descriu ingerii din acest Cor ca fiind conducatori ai Militiei Celesti. Ei sunt cei care implementeaza Legile Divine in lumea fizica.

Arhanghel conducator este Raphael.

  • Ultimul Cor din a treia ierarhie este Corul Ingerilor. Sunt cei mai apropiati de omenire, sunt ingerii dati oamenilor din dragostea Mamei Divine. Sunt dati oamenilor inca de la intrupare si ne ajuta in diferite situatii. Omul trebuie sa-si cheme tot timpul Ingerul Acompaniator, asa poate trece mai usor peste incercarile vietii.

Conducatorul lor este Arhanghelul Gabriel .

samael-marginetrandafirg1

RUGA

Ingeri ai lui DUMNEZEU, Spirite de Lumina, pazitori ai oamenilor si responsabili ai evolutiei Spirituale, protejati-ne si ghidati-ne pentru Gloria eterna a lui DUMNEZEU si a Universului Sau. Invatati-ne cum sa indeplinim voia lui DUMNEZEU , sa fie aici pe Pamant cum este in Ceruri !

Amen !