Psihometrie

mamapamant

“Invizibilul exista ca forta cosmica suprema, acea lume aflata dincolo de posibilitatile perceptiei senzoriale “

Psihometria este o forma de clarviziune spectaculoasa. Termenul “psihometrie” a fost creat in 1849 in SUA de doctorul Buchanan.

Psihometria desemneaza capacitatea unui clarvazator de a povesti istoria unui obiect sau a unei persoane, originea lor si anumite evenimente din trecut, doar privindu-le si concentrandu-te. Aceasta metoda este folosita si in anchetele politiei, dar politia prefera discretia si din acest motiv aceasta metoda este mai putin cunoscuta.

Ca metoda mai noua a psihometriei, caracterizarea pe fotografie a persoanei este foarte utila atat clarvazatorului, cat si persoanei interesate. Pe fotografiile recente se pastreaza amprenta infoenergetica a persoanelor, iar un bun clarvazator sau parapsiholog va comunica interlocutorului raspunsuri precise la diverse intrebari.

Pentru informatii, tratamente, pentru persoanele netransportabile sau care se gasesc la mari distante, fotografia este cel mai idicat inlocuitor al persoanei fizice. Pe fotografie se poate cunoaste viitorul unei persoane, se pot face tratamente bioenergetice si influentari benefice. Cei interesati ma pot contacta la nr. tlf.     o727.156.461

Ruga

Doamne te rog binecuvanteaza pe vizitatorii acestui site, Lumina si Iubirea Ta sa le fie calauze. Iar pe tine Mama Maria, mama Domnului nostru si a noastra, Te rog sa ii ai in paza si in rugaciunea catre Fiul Tau. Amin!

Va multumesc!

porumbel
porumbelul care zboara