DESPRE MINEpic21turnul-chindiei1

Targoviste, Turnul Chindiei

Ma numesc Maria Lydia

Am lucrat in domeniul - telecomunicatii, iar de mai multi ani Dumnezeu mi-a dat sansa sa lucrez tot in “comunicatii”. Numai ca acest domeniu de comunicatii cere multa sensibilitate si dezvoltare spirituala.

Am studiat si studiez mai multe domenii ce tin de stiinta esoterica. Am depasit de mult partea filozofica, iar de cativa ani functionez pe partea practica a catorva ramuri esoterice cum sunt : Tarotul, Numerologia, Radiestezia, Chanelingul (comunicari cu Ingerul Pazitor), Psihometria.

Tot ce tine de esoterie este pentru mine pasiune , chemare, destin, dar Kabbala este viata mea. Kabbala este Viata, imi da Viata, datorita acestei stiinte pot sa percep viata , oamenii si Universul la un alt nivel, si in plus mi-am raspuns la multe « de-ce-uri « .

Am vazut ca pot ajuta oamenii cu informatiile mele, iar multumirea mi-au adus-o tot oamenii care mi-au confirmat acuratetea informatiilor mele, care informatii s-au dovedit a le fi utile in anumite situatii si le-au adus linistea sufleteasca.

Sunt aici pe acest site, nu ca sa ma alatur urii, ci ca sa ma alatur iubirii !!!

« Cel ce ramane cu iubirea , acela ramane cu Dumnezeu. «

Ioan (Apostolul) 4, 16.

Pentru echilibrarea energetica a persoanelor, pentru masurarea sau curatarea caselor de diversele energii  negative, pentru depistarea undelor tip Hartman si a punctelor nodale daunatoare din case ma puteti contacta.

Pentru predictii in Tarot, pentru informatii cu ajutorul Numerologiei in probleme legate de dragoste,

sanatate, afaceri etc. ma puteti contacta la nr. de telefon sau e-mail.

E-mail: marialidia190@yahoo.com

Tel.     : 0727.156.461

apa-curge